Vrijdag 18 januari 2019 | Virtuele beklimming van Alpe d’Huez

Heb jij altijd al eens willen weten hoe een beklimming van de legendarische Alpe d’Huez voelt aan de benen? Dan is dit je kans!

Bouke Sport organiseeert, voor Blaal2BeatCancer en de strijd tegen kanker, een echte spinning ervaring waarbij je virtueel de Alpe d’Huez op gaat fietsen. Sterker nog, op een scherm kun je precies zien hoever je voor ligt op je mede spinning maatjes.

De prijs van 12,50 per sessie gaat in zijn geheel naar Alpe d’HuZes!

We organiseren op vrijdag 18 januari twee sessies voor elk 25 personen. Dus wees snel met inschrijven! De sessies zijn om:

Sessie 1: 19:00

Sessie 2: 21:00

Als je een kwartier eerder aanwezig bent heb je tijd genoeg om de fiets in te stellen en sta je klaar voor de start!

Bij het inschrijven zullen we je vragen om wat persoonlijke gegevens die we zullen gebruiken bij het instellen van de fiets.

We willen je vragen om het bedrag direct over te maken naar onderstaand rekeningnummer, onder vermelding van het nummer dat je krijg na je inschrijving. Dan zorgen wij dat het gestort wordt op onze actiepagina’s van Alpe d’HuZes. Dan wordt het gebruikt in de strijd tegen kanker.

Gegevens rekening:

NL82 ASNB 0706 7653 54

t.n.v. R.P.L. Kuijpers

Schrijf je vandaag nog in, want vol is vol!

Update 10-1: Nagenoeg alle fietsen zijn vol. Wil je nog meedoen? Neem dan even contact op via blaal2beatcancer@gmail.com