Inspirational dinner ‘the rollercoaster’ — 9 april 2019

Het was vorig jaar een avond om nooit te vergeten…een avond met een lach en een traan…een avond die indruk maakte…een avond waarop we een super mooi bedrag ophaalden in de strijd tegen kanker…

Een avond die een vervolg krijgt! Want ook dit jaar komt er weer een editie van het inspirational dinner…weer in het kasteel van Helmond…en weer met het heerlijke eten van Jermain de Rozario. Dat wil dus zeggen dat er voor jullie gekookt gaat worden door een chef met een Michelin ster in zijn bezit!

De zware deuren van de zaal zwaaien open…rumoer vult de zaal terwijl de mensen hun plekje op de scouting banken zoeken. Het getokkel van de gitaar komt langzaam boven het rumoer uit. Plots vullen woorden de zaal, woorden die indruk maken, woorden die de beelden begeleiden, beelden van mensen die voortleven in onze gedachten…

Ik kus je, ik sus je

Ik doof en ik blus je

Je blijft heel dicht bij me

Maar in mijn hoofd rust je

Wil jij weten wat je te wachten staat? Schrijf je dan in voor het inspirational dinner!

Wat krijg je deze avond?

Een avond om nooit te vergeten! Een avond waar een lach en een traan bij elkaar komen…

Het programma van de avond wordt nog verder aangevuld maar we kunnen al met trots melden dat Eric Mijnster ons komt inspireren en ons meeneemt op een reis waarin alles kan.

em-omslag-2

We worden geinspireerd door de mensen die het geld besteden wat wij die avond ophalen, namelijk mensen die dagelijks werken met kinderen die vechten tegen kanker. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie gebruikt het geld dat wij die avond ophalen dagelijks in de praktijk.

De lach van de avond wordt verzorgd door Marlon Kicken! Wil je weten wie dat is? Check dan:

Een avond waar topchef Jermain de Rozario en zijn team voor jullie komt koken en reken er maar op dat het lekker is want restaurant De Rozario heeft zijn eerste Michelinster binnen!

AlpDHuZes 10-04-2018_074

Een avond welke een ware belevenis gaat worden. Daar moet je bij zijn!

Update 7-2-2019: Vol trots mogen we melden dat de schrijver en zanger van het nieuwe Brabantse volkslied komt meewerken aan ons inspirational dinner: Thomas Pieters!

Jullie kennen het nummer vast wel:

Wat kost het?

Deze avond vol humor, emotie, inspiratie en overheerlijk eten kost 50 euro per persoon.

Nadat je je ingeschreven hebt zul je een E-mail ontvangen met de bevestiging van je inschrijving. In deze mail staat ook de instructie hoe het bedrag te betalen.

Deze avond wordt georganiseerd door de leden van Blaal2BeatCancer en Jermain de Rozario. Wij streven naar een volledig gesponsord evenement, geheel in de traditie van Alpe d’HuZes. Dat wil dus zeggen…0 euro kosten maar wel 7.000 euro voor de strijd tegen kanker.

Waar en wanneer is het inspirational dinner?

Het inspirational dinner zal geserveerd worden in Helmond en wel op een hele speciale plek…namelijk het kasteel! Op dinsdag 9 april om 18:30 rollen we de rode loper voor jullie uit!

Inschrijven

Om ervoor te zorgen dat de avond een echte belevenis wordt, hebben we maar plaats voor 100 mensen. Vorig jaar was het uitverkocht, zorg er dus voor dat je op tijd bent met inschrijven!

Update 26-3-2019: Het inspirational dinner is uitverkocht!