Zaterdag 16 februari 2019: Country meets Rock&Roll

Op zaterdag 16 februari gaat het dak van De Valk in Reusel eraf. Dan komen namelijk 2 bands jullie vermaken tijdens een benefiet concert. De volledige opbrengst van deze avond gaat naar Alpe d’HuZes en wordt gebruikt in de strijd tegen kanker.

De eerste band begint met spelen om 20:30 en we gaan door tot in de late uurtjes.

De entree voor de avond is 10 euro per persoon (prijs in de voorverkoop). Aan de deur betaal je 12,50 euro.

Het adres van de Valk is: Kruisstraat 1a in Reusel

WhatsApp Image 2018-11-03 at 14.46.55

Kaarten

Ben je op zoek naar een voordeeltje? Koop dan je kaarten in de voorverkoop via onderstaand formulier. Dan kosten ze maar 10 euro per persoon! Kaarten aan de deur kosten 12,50 per persoon.

Update: de voorverkoop is gesloten maar aan de deur kun je nog gewoon kaarten kopen!

De bands

We stellen de bands die deze avond komen graag even aan jullie voor.

Terry White Band

Met ervaren muzikanten uit verschillende bands is in 2010 de Terry White Band geformeerd. Terry White Band heeft een lekker in het gehoor liggend en dansbaar repertoire bestaand uit 50’s / 60’s Rock ’n Roll en Countrymuziek. Ondertussen heeft de band een mooie reputatie opgebouwd en is een graag geziene gast in binnen en buitenland. Met succesvolle optredens in o.a. Schotland, België, Duitsland en Spanje staat de band garant voor een geslaagd evenement.

Terry-White-Band-2016-620x438

http://www.terrywhiteband.nl/

Ducktail

Ducktail staat voor onvervalste AmuseBilly. Rock & Roll en Rockabilly volgens eigen idee. Opzwepend en fris, met af en toe een vette knipoog. Opgericht ergens halverwege jaren ’80 en niet kapot te krijgen. Bezetting zoals het hoort: drums, gitaar, contrabas en zang. Voorprogramma’s voor onder meer Golden Earring, Bl¢f, Hannie, Lee Towers, Rob de Nijs, Anneke Grönloh en Vader Abraham (alstemblieft). Ducktail was live te horen bij Leidse Kade Live (Radio 3) en verkocht zelfs één exemplaar van de eerste en enige CD ‘Who the hell’s Billy’ in Japan. (De koper in kwestie willen we graag eens spreken.) De opvolger van de debuut-cd zit in de planning… sinds een jaar of vierentwintig!

ducktail.png

http://www.ducktail.nl/